Mospart | Rreth Nesh
Mospart | Rreth Nesh

Rreth Nesh

Me Cilësinë e Mospart për 12 Vjet Njohuri dhe Besim në Çdo Produkt.

Me themeluar në Turqi, Mospart është bërë emri i cilësisë dhe besimit në industrinë e pjesëve të rezervuara. Duke ofruar produkte në standartet e Prodhuesit të Pjesëve Origjinale (OEM), ne shërbejmë pronarët e makinave dhe ofruesit e shërbimeve me një gamë të gjerë të pjesëve të rezervuara.

Mospart | Rreth Nesh
Mospart | Rreth Nesh

Mision

Prej vitit 2012, me njohuritë e thella të grumbulluara dhe përdorimin e vazhdueshëm të teknologjisë së zhvilluar, ne ofrojmë klientëve tanë një gamë të gjerë të pjesëve të rezervuara, nga makinat private deri te mjetet komerciale të lehta dhe të rënda, duke përdorur pjesë origjinale (OEM), pjesë pasardhëse të njohura (OES) dhe pjesë të tjera pas tregut (Aftermarket). Duke ruajtur gjithmonë kënaqësinë e klientit në plan të parë, synojmë të ofrojmë shërbime me produkte që do të rrisin performancën, sigurinë dhe efikasitetin e makinave.

Vizione

Sektori i pjesëve të rezervuara të udhëtimit një lider global. Me ofrimin e zgjidhjeve të besueshme dhe inovative në tregjet vendore dhe ndërkombëtare, synojmë të bëhemi një markë teknologjike, që përgjigjet ndaj nevojave të klientëve dhe është e qëndrueshme. Me qasje tonë në cilësi, besim dhe orientim ndaj klientit, synojmë të jemi pionierë në inovacione në sektor, të bëhemi emri i parë i preferuar në sektorin e pjesëve të rezervuara të automjeteve dhe të jemi gjithmonë pranë klientëve tanë.

Mospart | Rreth Nesh

Mospart

Lëvizur nga marrëveshjet tona me kompanitë udhëheqëse, ne jemi të lumtur që ju mbështesim me produkte OEM, OES dhe pas shitjes.

Mospart | Rreth Nesh
Mospart | Rreth Nesh
Mospart | Rreth Nesh
+ 22

Më shumë se një vit përvojë

+ 500

Klient i kënaqur

+ 25000

Më shumë se një produkt

+ 75

Eksport në vend

Mospart | Rreth Nesh
Mospart | Rreth Nesh

Ne Jemi Pranë Në Çdo Pjesë.

4 Kontinente, 70 Shtete

Teknologjia jonë e lartë, shtrirja e gjerë e produkteve tona dhe njohuria unike në sektor, duke filluar nga tregu i Evropës dhe Lindjes së Mesme, me shitjet tona në 70 vende, na bën të jemi në vendin e parë në kompanitë e tregut të rinovimit të makinave në Turqi.

Mospart | Rreth Nesh

Mospart

Fotografi të Produkteve

Teknologjia jonë e lartë, gama e gjerë e produkteve tona dhe njohuria unike në sektor tonë...