Mospart | Vetura të Rënda

Vetura të Rënda

Ne kërkesat për pjesë këmbimi në Turqi dhe në nivel botës, ne vijojmë t'i përgjigjemi.

Ne plotësojmë nevojat tuaja të pjesëve të këmbimit në Turqi dhe në mbarë botën. Kur bëhet fjalë për pjesë këmbimi në tregun e partnerëve tanë të biznesit, ne kemi parasysh dhe ndajmë këtë krenari dhe avantazhe me të gjithë klientët e mi dhe furnizuesit tanë që na mbështesin në arritjen e kësaj krenarie.

Ne mbështesim të gjitha markat botërore dhe klientët tanë me markat tona në Heavy Vehicle Spare Parts. Ajo ka certifikata cilësore për këto produkte, të cilat janë të përshtatshme për shitje dhe përdorim në Evropë, Amerikë dhe në mbarë botën.

Ne gjithashtu mbështesim klientët tanë me furnizimin më konkurrues dhe të saktë të produkteve të produkteve OEM dhe OES për produktet në portofolin tonë të automjeteve dhe produkteve.

Markat e automjeteve në gamën tonë të produkteve:

Mospart | Vetura të Rënda

PRODUKTET

Përparësitë tona

Çdo Pjesë Në Ne Jemi

4 Kontinentë, 70 Shtete

Teknologjia e lartë, shtrirja e gjerë e produkteve tona dhe njohuria unike në sektor, tregojmë se jemi në vendin e parë midis kompanive të rinovimit të automjeteve në Turqi, me shitjet tona në 70 vende, duke përfshirë kryesisht tregun e Evropës dhe Lindjes së Mesme.

Mospart | Vetura të Rënda

Mospart

Produktet Fotografi

Teknologjia jonë e lartë, paleta e gjerë e produkteve tona dhe njohuria unike në sektor tonë..