Mospart | Faqja kryesore
Mospart | Faqja kryesore
Mospart | Faqja kryesore

Pjesë e Zëvendësueshme pas Tregut

Nëse jeni duke kërkuar për zgjidhje me kosto efektive duke ruajtur origjinalitetin e automjetit tuaj, opsionet tona 'Pas pjesëve të këmbimit të tregut' janë vetëm për ju. Mospart ofron pjesë këmbimi me cilësi të lartë dhe të besueshme me gamën e gjerë të produkteve pas tregut. Ju mund të hyni në listën e plotë të produkteve tona pas tregut, të cilat janë në përputhje me markat dhe modelet e ndryshme dhe përputhen me cilësinë e pajisjeve origjinale në performancë dhe qëndrueshmëri.

Mospart | Faqja kryesore
Mospart | Faqja kryesore

Katalogët Zbuloni

Ju mund të rishikoni katalogët aktualë duke filtruar nga grupet e markave.

Mospart | Faqja kryesore

PRODUKTET

Zbuloni Produktet tona

Me përvojën që kemi fituar në industrinë e automobilave, ne jemi një kompani e pjesëve të këmbimit që shet me shumicë produkte nga më shumë se 200 marka me famë botërore në të gjithë Turqinë dhe jashtë saj.

Ne çdo Pjesë, Ne Jemi Këtu

4 Kontinente, 70 Vendet

Teknologjia e lartë, gamë e gjerë e produkteve tona dhe njohuria unike në sektor, përfshirë tregun e Evropës dhe Lindjes së Mesme, ku shesim në 70 vende, na vendos në vendin e parë mes kompanive në tregun e rinovimit të mjeteve të transportit në Turqi.

Mospart | Faqja kryesore

Shërbimet

Shërbimet tona të cilat janë cilësore dhe të personalizuara sipas nevojave tuaja.

Ofrojmë zgjidhje

01

Mjetet e rënda

Mospart, kërkuese për para të rënda në kushte të vështira, ofron zgjidhje për pjesë këmbimi të fuqishme dhe të qëndrueshme. Me produktet tona që rrisin besueshmërinë dhe maksimizojnë efikasitetin operacional në transportin e ngarkesave të rënda, mbajeni gjithmonë flotën tuaj të mjeteve të rënda në rrugë dhe në gjendjen më të mirë.

Mospart | Faqja kryesore
Mospart | Faqja kryesore

02

Vetura të lehta

Me një gamë të gjerë të produkteve, ne ofrojmë pjesë këmbimi dhe aksesore cilësore të ndryshme për makinat tuaja të vogla. Me zgjidhjet tona për çdo model dhe nevojë, Mospart është destinacioni i shërbimit të besueshëm dhe ekonomik për makinat tuaja të vogla.

Mospart | Faqja kryesore
Mospart | Faqja kryesore

03

Komerciale e lehtë

Pjesë këmbimi të qëndrueshme dhe të zgjatura me jetëgjatësi do t'ju mundësojnë të vazhdoni punën tuaj pa ndërprerje. Gama jonë e gjerë e produkteve të veçanta për makinat e lehta tregtare, me çmimet konkurruese dhe shërbimin e lartë të klientëve, është në shërbim të vlerësuarve tanë të biznesit.​

Mospart | Faqja kryesore
Mospart | Faqja kryesore
Mospart | Faqja kryesore
Mospart | Faqja kryesore

RRETH NESH

Mospart me Çdo Pjesë Sigurim, Çdo Udhëtimde Kalite.

Kryesorja e Mospart Otomotiv është të mundësojë një përgjigje në nivelin më të lartë për nevojat e klientëve tanë. Ofrojmë një gamë të gjerë të pjesëve të rezervuara të cilat janë të larta në cilësi, nga makinat e zakonshme tek ato të lehta dhe të rënda tregtare.​

Mospart | Faqja kryesore
Mospart | Faqja kryesore

Mospart

Produktet Fotografi

Teknologjia e lartë jonë, game e gjërë e produkteve tona dhe njohuritë unikale në sektor...​

LAJME & BLOG

Lajme nga Mospar

Agjenda

Vizitoni seksionin tonë 'Lajme nga Mospart' për zhvillimet, risitë dhe historitë e suksesit sektorial dhe qëndroni një hap përpara me ne!​

Mospart | Kuptimi i rolit të pjesëve rezervë OEM në mirëmbajtjen dhe riparimin e automjeteve
22 Janar 2024
Press
Kuptimi i rolit të pjesëve rezervë OEM në mirëmbajtjen dhe riparimin e automjeteve

Kuptimi i rolit të pjesëve rezervë OEM në mirëmbajtjen dhe riparimin e automjeteve I. paraqitje Pë...

Mospart | Kuptimi i llojeve të ndryshme të pjesëve rezervë OEM të disponueshme për automjetin tuaj
22 Janar 2024
Press
Kuptimi i llojeve të ndryshme të pjesëve rezervë OEM të disponueshme për automjetin tuaj

Kuptimi i llojeve të ndryshme të pjesëve rezervë OEM të disponueshme për automjetin tuaj I. paraqi...

Mospart | Roli i pjesëve rezervë OEM në ruajtjen e sigurisë dhe besueshmërisë së automjeteve
22 Janar 2024
Press
Roli i pjesëve rezervë OEM në ruajtjen e sigurisë dhe besueshmërisë së automjeteve

Roli i pjesëve rezervë OEM në ruajtjen e sigurisë dhe besueshmërisë së automjeteve I. paraqitje Si...