Mospart | Automjetet Personale

Automjetet Personale

Ne plotësojmë nevojat tuaja për pjesë këmbimi në Turqi dhe në mbarë botën.

Të kryejmë nevojat tuaja për pjesë këmbimi në Turqi dhe në të gjithë botën. Kur flitet për pjesët e këmbimit në tregun e partnerëve tanë të biznesit, ne shfaqemi në mendje. Këtë krenari dhe avantazhe, këtë krenari të jetës sonë, ne e ndajmë me të gjithë klientët dhe furnitorët tanë që na mbështesin.

Përveç markave tona, ne ofrojmë mbështetje për klientët tanë me pjesë këmbimi për automjete binek nga të gjitha markat botërore. Këto produkte, të cilat janë të përshtatshme për shitje dhe përdorim në Evropë, Amerikë dhe në të gjithë botën, kanë certifikata të cilësisë.

Gjithashtu, për produktet në portofolin tonë të automjeteve dhe produkteve, ne mbështesim klientët tanë me furnizimin më të saktë dhe konkurrues të produkteve OEM dhe OES.

Mospart | Automjetet Personale

PRODUKTET

Avantazhet tona

Ne Secilë Pjesë, Ne Jemi Këtu

4 Kontinente, 70 Vende

Teknologjia e lartë, një gamë e gjerë e produkteve dhe njohja unike e sektorit tonë, me shitjet tona në 70 vende, ne zëvendësojmë kompanitë në tregun e rindërtimit të automjeteve në Turqi, në radhë të parë në tregun e Evropës dhe Lindjes së Mesme.

Mospart | Automjetet Personale

Mospart

Produkte Fotografi

Teknologjia e lartë, gama e gjerë e produkteve tona dhe njohja unike e sektorit tonë...