Mospart olarak, gjinitë dhe mundësitë e barabarta për të gjithë në shoqëri i kushtojmë rëndësi, duke udhëhequr në sektorin tonë me ndryshueshmërinë ndërkombëtare të personelit tonë. Në këtë kontekst, përqindja e punonjëseve femra në kompaninë tonë është mbi 50%.

Pozicionet e Hapur

Mospart | Karriera

Marketing aktiv

Aktiviteti i pozitës së Pazarit, është ideal për profesionistët e apasionuar në zhvillimin dhe zbatimin e strategjive dinamike të marketingut. Në këtë rol, do të keni përgjegjësi për menaxhimin dhe zbatimin e teknikave dhe fushatave inovative të shitjes, që do të forcojnë pozitën tonë në treg dhe markë në pazar. Kandidati i ideuar do të jetë një person që mund të krijojë një komunikim efektiv për të kuptuar nevojat e klientëve dhe ofruar zgjidhjet më të përshtatshme për ta.

Mospart | Karriera

Përgjegjësi i Depove

Personeli i Përgjegjshëm për Depo, do të jetë përgjegjës për operacionet bazë të depo-si, si menaxhimi i mallrave në stok, përgatitja e porosive dhe kontrolli i inventarit. Kandidatët e përshtatshëm për këtë rol duhet të jenë persona të përkushtuar për punën dhe sistemin, të vëmendshëm ndaj detajeve dhe të aftë për punë në grup.

Mospart | Karriera

Menaxheri

Menaxheri pozicion është për individët me aftësi udhëheqëse që do të menaxhojnë departamentin në përputhje me politikën dhe objektivat e kompanisë, do të inkurajojnë punën në grup dhe do të kenë përgjegjësi për rritjen e performancës së përgjithshme të departamentit. Kandidatët pritet të kenë përvojë në fusha si planifikimi strategjik, menaxhimi i buxhetit dhe zhvillimi i personelit

Mospart | Karriera

Motor Mjeshtër

Motor Mjeshtër, mëkaniku, riparimi dhe diagnostifikimi i shpërndarjeve të përgjithshme të makinave, është një teknik me specializim. Kjo pozicion është i përshtatshëm për kandidatët që kanë njohuri të thellë në mëkanikën dhe teknologjinë e motorëve, kanë aftësi praktike dhe aftësi për zgjidhjen e problemeve. Pëlqehet që kandidatët të jenë të njohur me teknologjitë e fundit të motorëve dhe të jenë persona që mund të përditësohen në një sektor otomotiv që vazhdimisht zhvillohet.

Mospart | Karriera

Së bashku me të gjithë punonjësit tanë, ne kujdesemi të mbështesim secilin prej punonjësve tanë ashtu si një familje. Meqenëse i japim përparësi kënaqësisë së punonjësve, ne përpiqemi të sigurojmë që çdo anëtar i familjes sonë të marrë të gjitha trajnimet që ne besojmë se do të kontribuojnë në zhvillimin e tyre.

Duke adoptuar një stil të menaxhimit sipërmarrës, kompania jonë punon duke i kushtuar vëmendje të gjitha sugjerimeve dhe ideve të punonjësve tanë.

Ne besojmë se një nga arsyet më të rëndësishme pse jemi ndër kompanitë më të preferuara të automobilave në botë është rëndësia që i bashkëngjitim përvojës së punonjësve. Ne krijojmë qasjen tonë në mënyrën që i përshtatet më së miri kulturës sonë dhe duke shqyrtuar praktikat më të mira globale; Ne formësojmë hapat tona të përvojës me parimet e dizajnit të orientuar nga njeriu.

Ne mbledhim njohuritë e kolegëve tanë dhe planifikojmë të gjitha veprimet tona sipas këtyre njohurive. Ne rinovojmë veten në fushat që na mungojnë me matjet tona të vazhdueshme; Ne synojmë të krijojmë një përvojë të shkëlqyer punonjësish për të gjitha organizatat MosPart.

Ju mund të ndani CV-të tuaja me ne në [email protected].