Mospart | Kamionetë lehtë

Kamionetë lehtë

Ne plotësojmë nevojat tuaja për pjesë këmbimi në Turqi dhe në mbarë botën.

Nevojat tuaja për pjesë këmbimi i kryejmë në Turqi dhe në mbarë botën. Kur flitet për pjesët e këmbimit në tregun e partnerëve tanë të biznesit, na vjen në mendje.

Këtë krenari dhe avantazhe, këtë krenari të jetës sonë na e ndajnë me të gjithë klientët dhe furnitorët tanë që na mbështesin.

Në sigurim të pjesëve të rezervuara për automjete të rënda, ofrojmë mbështetje për klientët tanë për të gjitha markat botërore, përfshirë markat tona. Këto produkte, të cilat janë të përshtatshme për shitje dhe përdorim në Evropë, Amerikë dhe në mbarë botën, kanë certifikata të cilësisë.

Përveç kësaj, me furnizimin më të saktë dhe konkurrues të produkteve OEM dhe OES për produktet në portofolin tonë të automjeteve dhe produkteve, mbështesim klientët tanë.

Markat e automjeteve në gamën tonë të produkteve:

Mospart | Kamionetë lehtë

PRODUKTET

Përparësitë tona

Ne çdo pjesë, ne jemi këtu

4 Kontinente, 70 Vende

Teknologjia jonë e përparuar, gama e gjerë e produkteve tona dhe njohuritë unike të sektorit tonë, shitjet tona në 70 vende, kryesisht në tregun e Evropës dhe Lindjes së Mesme, na vendosin në vendin e parë mes kompanive të tregut të rimëkëmbjes së automjeteve në Turqi.

Mospart | Kamionetë lehtë

Mospart

Fotografi të Produkteve

Teknologjia jonë e përparuar, gama e gjerë e produkteve tona dhe njohuria unike e sektorit tonë...