Kush jemi ne

Teksti i rekomanduar:

Adresa jonë e internetit:

https://mospart.com.

Komentet

Teksti i sugjeruar: Kur vizitorët lënë komente në sajt, ne mbledhim të dhënat e paraqitura në formularin e komenteve, si dhe adresën IP të vizitorit dhe tekstin e shfletuesit për të ndihmuar në zbulimin e postës së padëshiruar.

Një tekst anonim i krijuar nga adresa juaj e emailit (i quajtur edhe hash) mund t’i ofrohet shërbimit Gravatar për të parë nëse po përdorni shërbimin. Politika e privatësisë së shërbimit Gravatar është në https://automattic.com/privacy/. Pasi komenti juaj të miratohet, fotografia juaj e profilit do të jetë e dukshme për të gjithë së bashku me komentin tuaj.

Mjedisi

Teksti i rekomanduar: Nëse ngarkoni imazhe në faqen e internetit, duhet të shmangni ngarkimin e imazheve që përmbajnë të dhëna të ngulitura të vendndodhjes (EXIF GPS). Vizitorët e faqes në internet mund të shkarkojnë dhe nxjerrin çdo informacion vendndodhjeje nga imazhet në faqen e internetit.

Biskota

Teksti i sugjeruar: Nëse lini një koment në faqen tonë, mund të zgjidhni të ruani emrin, adresën e emailit dhe faqen tuaj te internetit në cookie. Këto janë për lehtësinë tuaj, në mënyrë që të mos keni nevojë të plotësoni përsëri të dhënat tuaja kur të lini një koment tjetër. Këto biskota qëndrojnë për një vit.

Nëse vizitoni faqen tonë të identifikimit, ne do të vendosim një cookie të përkohshme për të përcaktuar nëse shfletuesi juaj pranon cookie. Kjo cookie nuk përmban të dhëna personale dhe hidhet poshtë kur mbyllni shfletuesin tuaj.

Kur të identifikoheni, ne do të ruajmë disa cookie për të ruajtur informacionin tuaj të hyrjes dhe zgjedhjen e ekranit tuaj. Kukit e hyrjes zgjasin për dy ditë dhe skedarët e opsioneve të ekranit zgjasin për një vit. Nëse zgjidhni opsionin “Më mbaj mend”, identifikimi juaj do të vazhdojë për dy javë. Nëse dilni nga llogaria juaj, skedarët e identifikimit do të hiqen.

Nëse redaktoni ose publikoni një artikull, një cookie shtesë do të ruhet në shfletuesin tuaj. Kjo cookie nuk përmban të dhëna personale dhe thjesht tregon ID-në e postimit të artikullit që sapo keni redaktuar. Skadon pas 1 dite.

Përmbajtje e integruar nga sajte të tjera

Teksti i rekomanduar: Artikujt në këtë sajt mund të përmbajnë përmbajtje të integruar (p.sh. video, imazhe, artikuj, etj.). Përmbajtja e integruar nga faqet e tjera të internetit sillet saktësisht në të njëjtën mënyrë sikur vizitori të kishte vizituar faqen tjetër të internetit.

Këto faqe interneti mund të mbledhin të dhëna për ju, të përdorin skedarë kuki, të ngulitin gjurmime shtesë të palëve të treta dhe të monitorojnë ndërveprimin tuaj me atë përmbajtje të integruar, duke përfshirë ndjekjen e ndërveprimit tuaj me përmbajtjen e integruar nëse keni një llogari dhe jeni identifikuar në atë faqe interneti.

Me kë i ndajmë të dhënat tuaja?

Teksti i sugjeruar: Kur kërkoni një rivendosje të fjalëkalimit, adresa juaj IP shtohet në emailin e rivendosur.

Për sa kohë i ruajmë të dhënat tuaja

Teksti i sugjeruar: Nëse lini një koment, komenti dhe meta të dhënat e tij mbahen për një kohë të pacaktuar. Në këtë mënyrë ne mund t’i njohim dhe miratojmë automatikisht komentet tuaja pasuese në vend që t’i mbajmë në një radhë moderimi.

Për përdoruesit që regjistrohen në faqen tonë të internetit (nëse ka), ne ruajmë gjithashtu informacionin personal që ata japin në profilin e tyre të përdoruesit. Të gjithë përdoruesit mund të shikojnë, modifikojnë ose fshijnë informacionin e tyre personal në çdo kohë (përveç ndryshimit të emrit të përdoruesit). Administratorët e faqes në internet mund të shikojnë dhe modifikojnë gjithashtu këtë informacion.

Cilat janë të drejtat tuaja mbi të dhënat tuaja?

Teksti i sugjeruar: Nëse keni një llogari në këtë sajt ose keni lënë komente, mund të kërkoni të merrni një skedar të eksportuar të të dhënave personale që mbajmë për ju, duke përfshirë çdo të dhënë që na keni dhënë. Ju gjithashtu mund të kërkoni të fshini çdo të dhënë personale që mbajmë për ju. Kjo nuk përfshin asnjë të dhënë me të cilën duhet të respektojmë për qëllime administrative, ligjore ose sigurie.

Ku dërgohen të dhënat tuaja

Teksti i sugjeruar: Komentet e vizitorëve mund të kontrollohen përmes një shërbimi automatik të zbulimit të postës së padëshiruar.