Si pjesë këmbimi BMC / pjesë këmbimi BMC, ne plotësojmë të gjitha kërkesat e automjeteve të rënda. Si Mospart, ne furnizojmë produkte për secilën prej markave të famshme të kamionëve me shërbimet tona që shkojnë përtej kufijve të vendit.

Duke ofruar mbështetje profesionale për klientët tanë të çmuar në këtë drejtim, ne kujdesemi që të përfshijmë pjesët më të avancuara të këmbimit.

Markat tona të automjeteve në grupet tona të produkteve Mospart janë; Është në grupin e BMW, Ford, Iveco, Man, Mercedes, Renault, Scanie dhe Volvo.

Si Mospart, ne ofrojmë pjesë këmbimi dhe mbështetje të menjëhershme të pajisjeve për dëmtimet e këtyre automjeteve me cilësi të lartë dhe të rënda. Sipas kritereve të profilit të kompanisë sonë, ne kryejmë punime pa humbur kohë.

Ne ofrojmë gjithashtu mbështetjen tonë me Pjesë këmbimi BMC / Pjesë këmbimi BMC me identitetin e kompanisë sonë që plotëson të gjitha nevojat në pjesë këmbimi të automjeteve të rënda. Si kompani lider në industrinë turke të pjesëve të këmbimit të automobilave, ne ndjekim nga afër punimet inovative.

Pjesët e këmbimit që i shesim në mënyrë perfekte i dorëzojmë në Evropë, Amerikë dhe në mbarë botën. Ne ia atribuojmë punën tonë pa probleme në këtë drejtim marrëveshjeve të furnizimit që kemi bërë në arenën ndërkombëtare.

Ne kemi karakteristika të përshtatshme dhe cilësore të certifikuara të produktit për të gjitha pjesët e këmbimit që i shesim përmes faqes së internetit të kompanisë sonë.

Ju mund të merrni lehtësisht secilin nga elementët e automobilave me cilësi të lartë të markës së automjeteve Bmc përmes Mospart pa pasur nevojë të kërkoni shumë.

Përveç të gjitha këtyre shërbimeve, ne gjithashtu ofrojmë pjesë këmbimi OEM dhe OES në portofolin tonë të automjeteve dhe produkteve.

Pjesët e këmbimit që ne ofrojmë për automjetet e rënda BMC ofrojnë pajtueshmërinë më të veçantë me automjetin tuaj. Ai përbëhet nga opsione me cilësi shumë të lartë. Meqenëse kompania jonë është e vetëdijshme për këtë, ne gjithmonë përfshijmë pjesë këmbimi BMC / pjesë këmbimi BMC në shkallën e produktit.

Si Mospart, ne kryejmë proceset e shitjes dhe dorëzimit të pjesëve të prodhuara paralelisht me standardet e cilësisë pa humbur kohë. Ju gjithashtu mund të merrni mbështetje të plotë nga kompania jonë për pjesët tona rezervë me performancë të lartë që mund të çojnë performancën e automjetit në majë.

Si Mospart, ne kemi bërë marrëveshje me kompanitë lider në këtë sektor për të përmbushur sa më shpejt kërkesat e pjesëve të këmbimit që mund të ndodhin në automjetet e rënda.

Falë këtyre marrëveshjeve speciale, ne mbështesim klientët tanë të çmuar në produktet OEM, OES dhe Aftermarket.

Ne monitorojmë nga afër kërkesat dhe nevojat e sektorit ku jemi dhe krijojmë inventarët tanë të pasur të produkteve në këtë drejtim.

Ju mund të shfletoni faqen tonë të internetit si një pikë e autorizuar shitjeje, shërbimi dhe pjesë këmbimi. Ju mund të rishikoni katalogët tanë të produkteve në këtë platformë speciale dhe nëse dëshironi, mund të porositni një nga pjesët rezervë BMC / Pjesë këmbimi BMC.

Falë pjesëve rezervë Bmc-megastar, automjetet tuaja mund të përfundojnë në mënyrë të sigurt rrugë të gjata rrugore pa pasur nevojë për një mekanik automobilistik. Mund të na kontaktoni për të arritur të gjitha llojet e pjesëve të këmbimit Bmc, të cilat mund t’i furnizoni me sigurinë e Mospart, në mënyrën më të shpejtë.