Ne ofrojmë furnizim me produkte origjinale me privilegjet tona të pjesëve rezervë Oem korrik. Ne ofrojmë pjesët më origjinale të markave të tilla si Citroen, Volkswagen, Peugeot, Seat, Ford, Renault, Honda, Tofaş, Fiat, Opel, Lancia, Bmw dhe Renault. Ne ofrojmë furnizimin më cilësor të pjesëve të këmbimit të automjeteve për markën Jul, emrin e së cilës nuk e kemi përmendur ende.

Me politikat tona unike të shërbimit, ne krijojmë një punë buxhetore bazuar në listën e çmimeve origjinale të pjesëve të këmbimit.

Çfarë do të thotë pjesë këmbimi OEM?

Pjesët rezervë OEM janë pjesë një-për-një të prodhuara në të njëjtin objekt të prodhimit të automjeteve. I vetmi ndryshim midis këtyre produkteve speciale nga produktet origjinale është çmimi i tyre, kutitë dhe format e paketimit. Veç kësaj, automjeti e kryen funksionimin e tij në mënyrë të barabartë me pjesën origjinale.

Ne ju ofrojmë cilësi OEM me garanci MosPart.

Pse pjesë këmbimi origjinale?

Në afat të gjatë; Pjesët rezervë origjinale të automjeteve për automjete janë shumë më ekonomike. Në këtë rast, përdorimi i pjesëve nën-industri ose të përdorura do t’ju ekspozojë ndaj problemeve më të mëdha ekonomike për shkak të riparimeve dhe problemeve kronike të automjeteve.

Pjesët rezervë origjinale, të cilat kanë privilegjin të jenë shumë më të besueshme, sjellin edhe privilegjet e drejtimit të sigurtë të njerëzve.

Si shtesë, ai ofron reagime pozitive për pronarët e makinave si më pak konsum të karburantit.

Ju mund të merrni pjesën më të përshtatshme për kërkesat tuaja nëpërmjet numrit të kontaktit të pjesëve rezervë OEM me garanci Mospart.

Kompania jonë dallohet lehtësisht nga të tjerët nga politika e saj e çmimeve të arsyeshme në lidhje me çmimin e pjesëve të këmbimit OEM.

Çfarë është pjesë këmbimi OES?

Pjesë këmbimi OES Auto nuk prodhohen në objektet e prodhuesit të automjeteve. Por secili prej këtyre produkteve përcaktohet nga prodhuesi i makinave.

Pjesë këmbimi që zbatohen me kontratë në objektet e jashtme quhen.

Pjesët e këmbimit OEM dhe Oes përmbajnë detaje të produktit cilësor për performancën e automjetit. Mund të themi se dallimet më të mëdha mes tyre janë çmimet e tyre unike dhe paketimi i Deçifteve.

Ne ofrojmë pjesë këmbimi Oem dhe preferencat e pjesëve të këmbimit Oes që janë më të përshtatshme për kërkesat në furnizimin e pjesëve të këmbimit të automjeteve korrik. Si rezultat i kërkesave të reja, si Mospart, ne ofrojmë cilësi OEM për klientët tanë me gjithë vlerën.

Ne kryejmë shitjen e pjesëve me cilësi të lartë dhe me performancë të lartë pa pasur nevojë për situata të tilla si kërkimi i pjesëve të këmbimit OEM.