Cilësia është shumë e rëndësishme në prodhimin e pjesëve rezervë të makinave të pasagjerëve, pjesëve rezervë të automjeteve të rënda dhe pjesëve të lehta komerciale. Me zgjedhjen e produktit origjinal, shfaqen mjete që tregojnë funksionim pa probleme.

Konsumimi i pjesëve të automjetit me kalimin e kohës mund të vërehet në të gjitha llojet e automjeteve.

Mirëmbajtje të vazhdueshme, riparime etj për të mos u ekspozuar në situata të tilla përdoren produktet që shfaqin performancën më të mirë.

Si Mospart, ne ofrojmë furnizim me pjesë në sektorin e automobilave në drejtim të makinave të pasagjerëve, automjeteve të lehta komerciale dhe të rënda me një gamë të gjerë produktesh prej më shumë se 100,000 korrik. Ne kryejmë studimet e nevojshme pa ndërprerje për të identifikuar klientët e kënaqur dhe për të siguruar përdorim afatgjatë të automjetit.

Ne synojmë të fitojmë kënaqësinë e klientit duke furnizuar pjesë origjinale për secilën prej markave të automjeteve në grupin tonë të produkteve.

Privilegjet më të gjera të produktit në pjesët rezervë të automjeteve për pasagjerë, të lehta komerciale dhe të rënda janë të listuara në kompaninë tonë. Ne sigurojmë që ju të kurseni kohë duke zbatuar procesin më të përshtatshëm për detajet e porosisë online.

Ne përgjigjemi me furnizimin e produktit origjinal dhe me cilësi të lartë të korrikut në vend të pjesëve rezervë problematike që po prishin jetën dhe biznesin tuaj

Përveç një numri të madh të pjesëve të makinave të pasagjerëve në kompaninë tonë, ne ofrojmë edhe furnizim me pjesë vetëm për automjete të lehta komerciale.

Makinë pasagjerësh apo automjet të rëndë?

Kjo zgjedhje bëhet në varësi të qëllimit të përdorimit. Për të siguruar detyrën më të përshtatshme për t’u kryer, preferenca e mjeteve të rënda do të jetë më e përshtatshme

Mjetet e pasagjerëve, nga ana tjetër, marrin përsipër detyrën e transportit të njerëzve nga një vend në tjetrin, kryesisht për qëllime transporti. Për këtë arsye, ju mund të zgjidhni automjete të pasagjerëve ose automjeteve të rënda që janë të përshtatshme për nevojat tuaja.

Ne po kryejmë me profesionalizëm proceset e prokurimit të pjesëve të këmbimit të shumë markave të ndryshme të automjeteve si Mercedes-Benz, VW, Renault, Fiat, Ford, IVECO, Jul, Opel Combo, Peugeot, Opel dhe Seat.

Ne po krijojmë një proces të cilësisë së lartë të pjesëve të këmbimit në grupet e produkteve të automjeteve të lehta komerciale, si dhe në makinat e pasagjerëve.

Ne po rrisim shërbimet tona me gamën e produkteve të qendrës së rrotave, kutisë së shpejtësisë, prizës së ndriçimit dhe shumë pjesëve të tjera të ndryshme rezervë të automjeteve për pasagjerë, pjesë këmbimi për automjete të rënda dhe pjesë këmbimi të lehta komerciale, të cilat shpesh janë me interes si pjesë këmbimi kamionësh.