Skip to main content
PËR NE

Kompania jonë, e themeluar në vitin 2012, punon në industrinë e pjesëve të këmbimit të automobilave në Turqi.

Ne jemi të lumtur t’ju mbështesim me produktet OEM, OES dhe Aftermarket përmes marrëveshjeve tona me kompanitë lider në këtë sektor.

When spare parts matter.
Phone: +90 (212) 285 12 17
Address: Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Mercedes Bulvarı 1-3 654 Ada 5. Parsel 1 Blok No:36 Kat:2 Başakşehir / İstanbul