Skip to main content

Kur pjesët e këmbimit kanë rëndësi.

Teknologji superiore

Ne jemi të pranishëm në çdo pistë në 4 kontinente, 70 vende!

Ne filluam aktivitetet tona jashtë vendit në fillim të vitit 2015 me njohuritë e marra nga partneritetet tona të biznesit në Turqi dhe jashtë saj. Me teknologjinë tonë superiore, gamën e gjerë të produkteve dhe njohuritë unike të industrisë, ne renditemi dhjetorin në mesin e kompanive pas tregtimit të automobilave në Turqi me shitje në 70 vende, veçanërisht në Evropë dhe në tregun e Lindjes së Mesme.

PRODUKTET TONA
Pjesë këmbimi

Që nga viti 2015, kompania e vetme që ju vjen në mendje kur bëhet fjalë për pjesë këmbimi!

MosPart otomotiv zhvillon bashkëpunim të qëndrueshëm dhe cilësor me partnerët e tij të biznesit në Turqi dhe në mbarë botën. Kompania jonë ofron çmimet më konkurruese në botë për produktet OEM, OES dhe Aftermarket për partnerët tanë të biznesit.

Bashkohuni me botën e MOSPART

Shikoni videot e disa prej partnerëve tanë

Inside MANN-FILTER 4:02

In this movie we show you our MANN-FILTER service promises in a completely new way.

Keeping it Clean with febi Filters 0:48

All filters have the same basic task of filtering particles
from an operating medium.

Pjesë këmbimi
Produktet;

Filtër, vaj, këpucë, disk, shufër, rrotullues, susta ajri, amortizues, grilë, grup pezullimi, bateri dhe ju lutemi na kontaktoni për më shumë..

When spare parts matter.
Phone: +90 (212) 285 12 17
Address: Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Mercedes Bulvarı 1-3 654 Ada 5. Parsel 1 Blok No:36 Kat:2 Başakşehir / İstanbul