Skip to main content

kontakt.

Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni. Ne jemi këtu për të gjitha pyetjet, komentet dhe sugjerimet tuaja.

Adresa e zyrës qendrore

Koza Mahallesi, 1638. Sk. No:4 Nidya Tower kat 2 daire 201 ,
34538 Esenyurt/İstanbul

Magazina

Ostim, 1157. Sk. Nr:25, 06374 Ostim OSB
Yenimahalle / Ankara

INFO KONTAKT

P: +90212 285 12 17
W: +90 542 207 61 27
[email protected]
[email protected]

When spare parts matter.
Phone: +90 (212) 285 12 17
Address: Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Mercedes Bulvarı 1-3 654 Ada 5. Parsel 1 Blok No:36 Kat:2 Başakşehir / İstanbul